Erhverv og bolig

De skader fugle kan forårsage kan være af alvorlige karakter hvis du er så uheldig at få mange store fugle i haven.

Fugle kan ødelægge din baghave, spise og ødelægge dine frugter og grøntsager.  Efterladenskaberne (fugleklatter) er ikke kun ulækkert, de er stærkt ætsende, de misfarver og ætser malede overflader, biler, havemøbler, markiser osv.. Jo længere fugleklatterne får lov at sidde på overfladerne, jo større skade, og jo sværere er det at fjerne. Der er mere end 60 sygdomme, der kan overføres fra fugle til mennesker, sygdommene overføres primært ved direkte kontakt med fuglenes ekskrementer.

Fugle kontrol

I modsætning til propangaskanoner og pyroteknik, enheder der forsøger at overraske eller genere fuglene ved hjælp af chikane og stress,
bruger Bird Gard fuglens naturlige instinkter for at få dem til at flygte. Dette blev første gang påvist i 1950érne. Zoologer fra  Pennsylvania State College brugte båndoptagelser af nødstedte stære til at fjerne store stære flokke som opholdt sig i træer og lader. I dag  bruger Bird Gard artsspecifikke og digitale optagelser af fuglenes angst og alarm opkald, sammen med lyden af deres naturlige fjender, rovfuglene. Lydene udsendes via high fidelity og vejrbestandige højttalere og overbeviser fuglene at de er under angreb.
Retningen, varigheden og timingen af lyde styres af en mikroprocessor for at give indtryk af, at der er fare i hele området. Sofistikeret og tilfældig teknologi gør at fuglene ikke vænner sig til lydene.

Fugle opfører sig som de rammer en mur, når de kommer inden for rækkevidde af Bird Gard, og ændrer straks retning for at finde andre områder at fouragere i.

Afskræk fugle

Bird Gard er udviklet i samarbejde med ornitologer fra førende universiteter og i tæt samarbejde med landbrugs konsulenter fra forskellige agenturer. Talrige undersøgelser fra universiteter som Cornell og University of California i Davis og andre har vist Bird Gard´s effektivitet og evne til væsentligt at reducere og endda eliminere fugletilhold.

Gennem kontinuerlig forskning i de forskellige fugle arter, deres levemåde, vaner og de gener fuglene giver verden over, har Bird Gard formået at blive verdens førende inden for sonisk fugle afskræknings teknolog. Bird Gard, har digitale optagelser af mere end 100 af de mest almindelige generende og skadeforvoldende fugle samt lydene af deres naturlige fjender, rovfuglene.

Vi kan altid sammensætte de enkelte mikrochip med forskellige fuglelyde så det matcher netop dine behov. Klik her for at se guiden til fugle identifikationen.

Hvorfor vælge Birdgard

Omkostningseffektiv fuglekontrol ved erhverv og bolig

Bird Gard er yderst effektiv og økonomiske sammenlignet med andre typer af fuglafskræknings midler og kontrolforanstaltninger. Alle vores enheder er solid-state og vejrbestandig, beregnet til at operere uden problemer i mange år.

Sikker og Humane fugle Kontrol

BirdGard bruger fuglenes eget sprog og deres naturlige overlevelses-instinkter til effektiv at fjerne dem fra afgrøder, frugtplantager, marker, minkfarme, stalde, lufthavne, lystbåde, lystbådehavne, hjem og bygninger i det hele taget.

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Brochurer


Download PDF

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Køge

    Vandstjernevej 34,
        4600 Køge

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

Aarhus

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

København

   Tlf.: 7020 5571
  insekta@email.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Birdgard
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
naturen mod naturen.