Maritime områder

Fugleklatter er stærkt ætsende og kan nemt skade bådens overflader, både ved overdækninger og på sejl men også ved malede overflader. Jo længere fugleklatter sidder på overfladerne, jo større skade og jo sværere er det at fjerne.

Hold fugle og Deres efterladenskaber væk fra både og moler

I modsætning til fuglepigge, frastødende fuglegeler, blinkende lys og skræmmekanoner der bliver brugt til at overraske eller irritere fugle til at forlade områder, bruger Bird Gard fuglens naturlige instinkter til at afskrække dem fra at opholde sig på både, moler og marinaer. Dette blev første gang påvist i 1950érne, da zoologer fra Pennsylvania State College brugte båndoptagelser af nødstedte stære til at fjerne store stære flokke ved deres hvilesteder i træer og lader. I dag bruger Bird Gard digitale optagelser, optagelser af artsspecifikke fugles angst og alarmopkald kombineret med lydene af ​​deres naturlige fjender, rovfuglene. Lydene udsendes gennem high fidelity og vejrbestandige højttalerne for at overbevise  fuglene om at de er under angreb. Retningen, varigheden og timingen af lydene styres af en mikroprocessor for at give indtryk af, at der er fare  i området. Birdgards sofistikerede "random" teknologi holder fugle fra at vænne sig til lydene.

Fuglene reagerer som om de rammer mod en mur når de kommer inden for rækkevidde af Bird Gard, for herefter straks at ændre retning til andre fødeområder.

Sundhedsmæssige risici

OSHA og "Centers for Disease Control" har omfattende advarsler og retningslinjer om risikoen ved at arbejde med, og i områder der er forurenet med fugleekskrementer. Der er mere end 60 sygdomme, der kan overføres fra fugle til mennesker, sygdommene overføres primært ved direkte kontakt med fuglenes ekskrementer. Selv små mængder af fugleekskrementer på vandrette flader kan skabe en meget glat overflade hvilket betyder at både bådejere og Marinaer kan gøres ansvarlige hvis andre glider i ekskrementerne og kommer til skade. Bird Gard afskrækker fugle fra at opholde sig ved og omkring lystbådehavne. Klik her for mere information om de sundhedsmæssige risici.

Brug af Birdgard

BirdGard´s maritime systemer blev udviklet i samarbejde med ornitologer fra førende universiteter og landbrugs agenturer. Talrige undersøgelser fra Cornell University, University of California i Davis og andre, har bevist BirdGard´s effektivitet til at fjerne fugletilhold og sænke de ofte meget store omkostninger der kan være  forbundet ved et voldsomt fugle tilhold. Gennem kontinuerlig forskning af generende fugles vaner i naturen, har BirdGard opnået at blive verdens førende inden for sonisk fugleafskrækkelse, med et formål, at beskytte husdyr på verdensplan mod sygdomme fra vilde fugle.

BirdGard har digitale indspilninger af mere end 100 af de mest almindelige generende fugle og deres fjender, rovfuglene, lagt på mere end 140 forskellige mikrochip, indeholdende 8 lyde på hver chip. Vi har også en mikrochip som præcist matcher dine behov.

Hvorfor vælge Birdgard

BirdGard er yderst effektiv og økonomisk i indkøb og brug i forhold til andre typer af fugle kontrol foranstaltninger til både og marinaer.   Alle BirdGard´s enheder er solid-state og vejrbestandige, beregnet til at operere uden problemer i mange år.

Sikker og human fuglekontrol til både og Marinaer

BirdGard bruger fuglenes naturlige overlevelsesinstinkt til at skræmme dem væk fra dine områder, selvfølgelig uden brug af kemikalier og uden at skade dem.

Vælg Birdgard, den bedste løsning til dit fugle problem

Hvis du ønsker hjælp til at vælge det rigtige BirdGard system,  klik her. For personlig hjælp, ring til os på: 2424 1482, mandag til fredag ​​fra 8:00 til 16:00.

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Brochure

Download PDF

 

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Køge

    Vandstjernevej 34,
        4600 Køge

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

Aarhus

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

København

   Tlf.: 7020 5571
  insekta@email.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Birdgard
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
naturen mod naturen.