Landbrug

Certenberg Vineyards, Voca, Texas
Problem: spottefugle
"Jeg var meget imponeret over at se at BirdGard kunne fjerne de fleste af de skadeforvoldende fugle i vores plantage . Sidste år mistede vi 5 tons druer, primært på grund af fugle. Ved hjælp af BirdGard har vi reduceret vores tab med 60% -75%."
Alfonse Dotson, Vineyard Owner
Chateau Le Maul Vineyard and Winery, Valley Springs, California
Problem: Stære & rødkælke
"Jeg installerede BirdGard Pro Plus i min 100 år gamle vingård sidste år, og enheden øgede høstudbytte med 50%. Tak igen for at levere et produkt, der virker. "
Les Martin, Owner
Foris Vineyards Winery, Cave Junction, Oregon
Problem: Stære, Finker, flimrer, og rødkælke
"Vi har 6 separate felter omgivet af vandløb, skov og græsningsarealer med spredte egetræer. Det er en monumental opgave at beskytte Vingården for skader fra vilde flokfugle. Efter denne sæson er erfaringen med BirdGard systemet (Bird Gard Super Pro) forøget drastisk. Det lader til, at flere nødkald og chikane lyde skaber total forvirring er det der virker bedst. Normalt mistede vi 25% -33% af Pinot Noir druerne selv om vi skræmte fuglene fra daggry til solnedgang ved at patrulje i plantagen, dette samt  2 propan gas  kanoner. I år har vi mistet mindre end 5 kg druer."
Ted Gerber, Co-Owner
Tyee Wine Cellars, Corvallis, Oregon
Problem: Stære og andre småfugle
"Jeg var villig til at prøve en ny kontrolmetode men var en smule skeptisk på grund af tidligere fiaskoer med propan gas kanoner, haglgeværer og kunstige nødkald. Før efteråret 1999, brugte vi dyrt og arbejdskrævende fuglenet for at kunne minimere fugle skaderne på afgrøderne. Dette høstår havde vi ingen fugle skader efter opstarten med Bird Gard. I begyndelsen af ​​november, da vi høstede de sidste af vores druer, slukkede vi for Bird Gard apparaterne tidligt om morgenen og begyndte at plukke. Med det samme fløj hundreder af Robins, stære, og cedertræ waxwings ind i vingården, da vi genetableret systemerne,  fløj fuglene straks langt væk."
David Buchanan, Owner
Woodward Canyon Winery, Lowden, Washington
Problem: Stære og andre småfugle
"Jeg er glad for at kunne oplyse at vi har lidt mindre skade i år end tidligere år på vores afgrøder.Efter opstillingen af BirdGard systemerne, som har vist sig overlegen i forhold til netting og propangaskanoner vi brugte i fortiden."
Rick Small, Winemaker
Citrus Grower, Hilo, Hawaii
Problem: Grackles
"Sidste år mistede vi 100% af vores citroner til grackles, der punktere hver frugt for at få olie til deres fjer. I år med BirdGard, vores tab er nul. Tak til alle & Mele Kalikimaka!"
Robert E. Albers
Grapefruit Grower, Renmark, Australia
Problem: Krager, Wattlebirds
"Resultaterne efter installationen BirdGard Super Pro Amp enheden var øjeblikkelig. Vi havde næsten ingen fugl skader i en stenfrugt sektion og meget lidt skade i vores abrikoser, som normalt er tilbøjelige til at lide skader. "
Peter Hale, Owner
Domaine Chandon, Napa Valley, California
Problem: Stære & rødkælke
"Det var meget imponerende at se effekten af  Bird Gard-systemerne og det var helt fantastisk at  konstatere at der overhovedet ikke opstod nogen skade på vores frugt  over hele feltet. Vi var i stand til at forlænge modnings tiden uden noget pres fra de skadeforvoldende fugle. Bird Gard systemet har rigtig mange fordele, den mest oplagte er reduktionen af fuglskadet frugt og de efterfølgende besparelser på udbyttet. Derudover er der sparet arbejdskraft samt en stigning i kvaliteten."
Kelly Maher, Vineyard & Landscape Manager
Argyle Winery, Dundee, Oregon
Problem: Stære
"Vi har anvendt en række forskellige BirdGard enheder på Knudsen´s vingård, og installere dem efter forskrifterne. Der er dele af vingården, som vi normalt afskriver som næsten umuligt at beskytte mod fugle. Dette var ikke noget problem i år."
Allen Holstein, Vineyard Manager
Millennium Vineyards, Lakewood, Washington
Problem: Stære & rødkælke
"Jeg vil blot fortælle at BirdGard virker meget godt ... ikke en fugl i min vingård."
Chris Anderson
Grower, Blenhiem, New Zealand
Problem: Stære, Waxeyes, Gråspurve, solsorte, Thrushes
"Vi bor i det sydlige Iowa, hvor vi har dyrket 6-8 hektar kommerciel sukkermajs i de seneste 18 år. For omkring 7 år siden begyndte vi at få problemer med rød-vingede Blackbirds som ankom ii tusindvis. Vi forsøgte flere forskellige måde at afskrække fuglene på men intet syntes at fungere. For fire år siden forsøgte vi med Bird Gard. Så snart vi startede anlæggenefffløj fuglene op i kaos. Vi har brugt Bird Gard lige siden. Bird Gard fjerner fuglene med op til 85%. Vi troede, vi var nødt til at stoppe med at dyrke sukkermajs. "
Michele Fletcher, Vineyard Manager
Apple Grower, Nagano City, Japan
Problem: Forskellige fugle i Japan
"For at teste effekten (af Bird Gard), forberedte jeg nogle områder uden at installere systemet og områder hvor Bird Gard blev opstillet. Resultatet var imponerende, der var ingen skader hvor Bird Gard blev installeret  mens skaden var stor hvor systemet ikke blev installeret.
Jeg vil gerne udtrykke min hjertelige tak for den fremragende effekt Bird Gard. Jeg håber, at Bird Gard i fremtiden løbende kan udvikle fremragende produkter."
Sinichi Osawa, Owner
Schucle Vineyards, Beamsville, Ontario, Canada
Problem: Stære
"Vi opsatte Bird Gard op i vores vingård som var meget hårdt ramt af fugle, vingården ligger i nærheden af ​​en dam ogen række træer. Sammenlignet med vores tidligere fugle afværge systemer, kunne vi se en konstant og stabil forbedring. Fuglene synes ikke at vænne sig til lydene. Jeg kan varmt anbefale dette produkt."
Martin Schucle, Owner
Grower, Kula, Hawaii
Problem: Common Myna og gråspurve
"Mange tak for hjælpen med at opstille vores BirdGard. Med alle 8 opkald i tilfældig rækkefølge, har jeg ikke set nogen Myna eller gråspurve  reder. Vi er meget tilfredse med resultaterne. Aloha!Aloha!"
Mike Takamatsu
Kibbutz Iftach, Israel
Problem: Stære, solsorte og råger
"Først vil jeg gerne sige at BirdGard fjerner fuglene til vores store tilfredshed og vi oplevede en god beskyttelse af vores kirsebær. Der er en stor interesse for Bird Gardr fra andre kirsebær avlere, og også fra dyrkere af andre afgrøder som, vin, druer, litchi osv."
Arie Peleg
Florida, Søde Ferskner, Arcadia, Florida
Problem: forskellige fugle
"Vi har dyrket ferskner i Florida i 5 år. Det første år var rædselsvækkende -.. Næsten 40% af vores afgrøder havde skader efter fugle. Efter opstillingen af Bird Gard, forsvandt vores fugleproblem og i de sidste 4 år, er vores skaden efter fugle mindre end 1%. Det er yderst sjældent at vi finder fugl skader. Vi kan bogstaveligt talt stå i midten af ​​feltet og se fuglene flyve væk som om de rammer en usynlig mur. Vi ville ikke være i stand til at høste ferskner uden Bird Grad."
Nicole Adams
Los Positas Vineyards, Livermore, Californien
Problem: Stære
"Vi på Las Positas Vineyards er meget tilfreds med de forbedrede høstudbytter efter brug og opsætningen af Bird Gard udstyr. Vores udbytte i vores vingård i 2009 var 308 tons og 315 tons i samme vingård året efter, 2010! Tak! "
Bruce Mordmeier, V.P. Operations
Max Vineyard, El Dorado County, Californien
Problem: Stære
"Det er med glæde, at jeg kan anbefale Bird Gard. Når Bird Gard kører og er placeret ude i vinmarken er der en markant nedgang i stære aktiviteten. Faktisk, når vi ikke bruger den, vender stæren tilbage. Bird Gard funger fremragende:  Tak for et vidunderligt produkt."
Richard Stading
Maggie Malick Wine Cellars, Loudoun County, Virginia
Problem: Forskellige fugle
"Sjældent kan et landbrugsprodukt indtjene sig selv i det første år. Vi dyrker "premium vinifera druer" og har et kraftigt pres fra skadeforvoldende fugle. En stor flok stære kan spise et ton druer i løbet af en time, og med vores berømte drue "Viognier",  kan det betyde et tab på kr 15.000,- på en time. Efter et års hærgen og tab ved mange af vores dyrkede hektarer, har vi nu installeret en BirdGard Super Pro Amp enhed. Vi konstaterer nu meget  lidt tab af druer.! Når man overvejer omkostningerne ved fuglenet og arbejdsindsatsen til at installere og afinstallere nettene var der slet ikke nogen tvivl om at investere i  BirdGard enheden. BirdGard enheden har betalt sig selv flere gange. Så når vingården bliver udvidet fra 5 til 20 hektar, køber vi endnu tre enheder. "
Mark Malick, vingård ejer
Olsen Brothers Rancher, Prosser, WA
Problem: Forskellige fugle
"Vi installerede en BirdGard Super Pro enhed i en blåbær plantage med et voldsomt pres fra fuglene. Efter opstarten af Bird Gard forsvand fuglene! Efter høst flyttede vi Bird Gard enheden til et felt med druer til vinfremstilling og her oplevede vi lige så gode resultater."
Keith Oliver, Field manager

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Køge

    Vandstjernevej 34,
        4600 Køge

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

Aarhus

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

København

   Tlf.: 7020 5571
  insekta@email.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Birdgard
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
naturen mod naturen.