Landbrug

Fugle spiser typisk op til deres egen kropsvægt målt i mad hver dag. Afgrøders tab som følge af fuglebeskadigelse kan variere fra 5% til 50% eller mere!

Desværre, beskadiger fuglene afgrøderne så meget når de hakker i føden, at den sekundære skade på afgrøderne muliggør store forekomster af skimmelsvamp og bakterier som Botrytis cinerea som igen tiltrækker insekter.

Få fjernet fuglene fra afgrøderne, Frugtplantager, juletræes plantager og mange andre steder.

I modsætning til propangas kanoner og andet pyroteknik, (enheder der forsøger at overraske og genere fuglene med brag, så de forsvinder), fungerer BirdGard ved hjælp af fuglenes egne naturlige instinkter for at få dem til at flygte. Dette blev første gang påvist i 1950, da zoologer fra Pennsylvania State College brugte båndoptagelser af nødstedte stære til at fjerne store fugle flokke som mellemlandede i træer og l stalde. I dag anvender BirdGard digitale og artsspecifikke optagelser af de forskellige fuglearters angst og alarm skrig som sammen med lyden af deres naturlige fjender, (Høg, Falk, Havørn, Ugle,) udsendes lydene via high fidelity og vejrbestandige højttalere for at overbevise fuglene at de er under angreb. Retningen, varigheden og timingen af lydene styres af en mikroprocessor og giver det indtryk på fuglene at der er fare i hele området. Sofistikeret teknologi afgiver lydene i en tilfældig rækkefølge (random) og dette forhindrer fuglene i at vænne sig til lydene.

Fuglene ændrer markant adfærd når de kommer inden for rækkevidden af Bird Gard, de opfører sig som de flyver imod en mur og ændrer straks retning for at finde andre områder at spise i.

Udvikling til landbrug

BirdGards fuglekontrol produkter til brug i landbruget blev udviklet i samarbejde med ornitologer på førende universiteter og i tæt samarbejde med landbrugs agenter. Talrige undersøgelser fra University of California at Davis og others har bevist BirdGard's effektivitet i kontrol af skadeforvoldende fugle i afgrøder, frugtplantager og andre landbrugs situationer samt samtidig bevist, at udbyttet bliver øget væsentligt og med lavere omkostninger til fuglesikringen. Ved kontinuerlig forskning og udvikling af BirdGard har vi idag mulighed for at kunne afskrække smittebærende, skadeforvoldende og "farlige" fugle hvilket har gjort BirdGard til "Verdens Førende" inden for Elektronisk fugle kontrol ved landbruget. BirdGard beskytter millioner af hektar verden over.

Bird Gard har brugt fuglelyde i mere end 25 år for at holde fuglene væk fra millioner af hektar afgrøder, frugtplantager, juletræs plantager og vinmarker!
BirdGard har digitale optagelser af mere end 100 af de mest almindelige fugle, og deres naturlige fjender "rovfuglene". Vi har med "garanti" microchip der præcist matcher dine behov. Klik her for at identificere de fugle der volder dig problemer.

Hvorfor vælge Birdgard

Bird Gard kan beskytte dine afgrøder med minimal arbejdskraft. Alle vores enheder er vejrbestandig og designet til at blive brugt i hele sæsonen, år efter år.  
Økologisk, sikker og humant.

 

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Brochurer


Download PDF

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Køge

    Vandstjernevej 34,
        4600 Køge

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

Aarhus

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

København

   Tlf.: 7020 5571
  insekta@email.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Birdgard
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
naturen mod naturen.